Groendak offerte

Een groendak aanleggen betekent een flinke investering, maar, als je het goed doet, heb je ook  echt wat! Het is mooi, het isoleert (dus je bespaart op stookkosten) en je draagt bij aan een schonere lucht. Toch wil je dat allemaal natuurlijk het liefst zo voordelig mogelijk. Je kunt besparen door zelf het groendak aan te leggen en door subsidie groendak_offerteaan te vragen als dat in jouw gemeente mogelijk is. Maar je doet er ook goed aan om meerdere leveranciers voor groendak producten te vergelijken!

Vraag meerdere offertes aan

Om dat te het makkelijkste te doen, kun je het best bij meerdere leveranciers een vrijblijvende offerte aanvragen. Op die manier kun je ze vergelijken op prijs, soorten groendak producten en service. Wil je niet zelf het dak opklimmen, dan laat je het groendak natuurlijk aanleggen en in dat geval is het ook goed om te vergelijken op prijs voor manuren. Vergeet ook niet de kleinere puntjes zoals voorrijkosten en dergelijke. Om een offerte te kunnen aanvragen, moet je wel even het dak opmeten, want de prijs wordt per vierkante meter berekend.

Sedumdak laten aanleggenVraag hier in één keer offerte aan bij meerdere bedrijven

Als je het jezelf helemaal makkelijk wilt maken, vraag je hier in één keer meerdere offertes aan. Wij zorgen er dan voor dat je aanvraag voor een groendak offerte bij verschillende leveranciers bij jou in de buurt wordt gedaan. Makkelijker kan niet!


Groendak offerte aanvragen:

Gratis en vrijblijvend en offerte aanvragen voor het laten aanleggen van uw sedumdak: